De Innerlijke Strijdster Retraite Dag
de innerlijk strijdster

Locatie:
Molenstraat 142, 3630 Maasmechelen Belgie

Datum:
7 Oktober, 2023

De Innerlijke Strijdster Retraite Dag

Dames, het is tijd om te verbinden met jouw innerlijke strijdster. Op deze bijzondere retraite dag bieden wij jou de kans om dieper in contact te komen met jouw vrouwelijke kracht en intuïtie.

Laat je betoveren door de magie van kruiden en ervaar de helende werking van baarmoederwerk. Onze twee ervaren en getalenteerde gidsen, Gwenda witch.r.e en Ashtra Moon, hebben een inspirerend programma samengesteld voor deze retraite dag.

Gwenda witch.r.e zal ons begeleiden in het maken van ons eigen unieke hoofdsieraad, waarmee we onszelf kunnen beschermen en onze kracht kunnen vergroten. Het is een prachtige manier om ons te verbinden met de natuurlijke wereld om ons heen en onszelf te omringen met beschermende energie.

🌟🌿🌙 De Innerlijke Strijdster Retraite Dag 🌙🌿🌟

Ashtra Moon zal een baarmoeder healing pad werk geven genaamd “WombQuake”. Een krachtige manier om te genezen en te verbinden met onze vrouwelijke essentie. Dit padwerk zal ons helpen om ons te bevrijden van blokkades en trauma’s die ons belemmeren om volledig te leven vanuit onze volle vrouwelijke kracht.

De dag zal afgesloten worden met een Innerlijke Strijdster viering, begeleid door Gwenda witch.r.e en Ashtra Moon. Het is tijd om onze eigen innerlijke strijdsters te omarmen en te vieren, en te verbinden met elkaar in een veilige, ondersteunende en liefdevolle omgeving.

Meer informatie volgt binnenkort, dus houd onze pagina in de gaten en reserveer snel jouw plek. Wij kunnen niet wachten om deze magische retraite dag met jou te delen! 🌟🌿🌙

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info