Project Creative Designer
Mysterieuze ziel inspireert met betoverende creaties uit de natuur

Wie is Gwenda?

De zoektocht naar verborgen betekenissen en diepere waarheden drijft mij.

Ik ben een mysterieuze ziel die zich laat inspireren door de kracht van de natuur en haar cycli.
Als een ware alchemist ben ik altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten en magische formules om mijn creaties tot leven te brengen.

Als een bewaarder van oude kennis en geheimen, beheers ik de kunst van de symboliek en kan ik haar taal spreken. Ik ben een ware kruidenheks die haar kennis van kruiden en specerijen combineert met haar intuïtie om heerlijke, helende brouwsels te creëren.Wat doet Gwenda?

Mijn creaties zijn als mysterieuze kunstwerken, doordrenkt met de energie en betekenis van de elementen. Ik weet hoe ik de kracht van vorm, kleur en symboliek kan gebruiken om een diepere betekenis te onthullen en een verhaal te vertellen.

Met mijn magische pen en creatieve geest, kan ik de essentie van jouw merk vastleggen en vertalen naar een logo dat haar ware betekenis uitstraalt. Ik ben ook bedreven in het creëren van betoverende nieuwsbrieven en het beheren van sociale media-accounts die jouw boodschap op een mystieke en aantrekkelijke manier verspreiden.

Portfolio

Social Media Beheer, Drukwerk
& Webdesign.

Social Media Beheer.

Social Media Beheer.

Grafisch Vormgever bij

Webdesign 2022

Losse Projecten 2021

Logo gemaakt in Illustrator

Logo gemaakt in Illustrator

Logo gemaakt in Illustrator

Logo gemaakt in Illustrator

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info