De 3 poorten van ethische magie.

Zie ethische magie als iets dat nog niet aangeraakt is door ego geboren kracht en dominantie. Als je magie ethisch is is het niet alleen sterk maar ook een promotor van positieve sociale veranderingen. Laat je magie door reflecteren in je gemeenschap. Laat elke spreuk een gesprek zijn met het universum. Je spreuk is een reflectie van jezelf… je eigen waarheid.

⛩ De poort van onderhoud en waarheid. Deze poort laat niks door dat niet positief transformerend is. Dit is heel belangrijk want als je de spreuk doet bijv. voor voorspoed zul je dan bereiken waar je om vraagt? Ben je eerlijk met jezelf…. Helpt het jouw? Is dit jouw visie of algemeen belang… Zo ja dan zijn je intentie OK en mag je door naar de volgende poort.

⛩ De poort van verlangen. Deze poort laat niks door dat niet gevoed wordt door passie. Als je niet echt om de spreuk geeft ben je aan het craften. Dan kan je net zo goed een gat in de bodem van je bootje maken en ermee gaan varen. Anyho.. Er zijn verschillende manieren om je energie omhoog te laten gaan maar het is op het eind het verlangen dat het waar maakt. Als onze magick uit verlangen komt is het een hele krachtige spreuk. Maar vraag je steeds de vraag. Wil je dit? Wat zegt je ziel van binnen….resoneert dit met je frequentie. Zo ja, loop dan maar door naar de volgende poort.

⛩ De poort van Overgave. Deze poort laat geen enkele spreuk door waar je nog niet klaar voor bent om los te laten. ongeacht hoe sterk je vasthangt aan de intentie. Je moet bereid zijn om de spreuk los te laten om het effectief te laten werken. Je maakt de spreuk, je voert hem uit en dan geef je hem over aan het universum. De daad van overgave stelt de noodzakelijke universele energieën in staat om je te helpen.

Als je deze loslaat in overgave zijn de mogelijkheden oneindig. Ben je klaar om deze spreuk los te laten in totale overgave met de gewenste uitkomst als resultaat? Dan mag je nu door de poort , en heb je bevestiging dat je magie de “goddelijke aandacht verdient.

Dit is een stukje dat ik overgenomen heb uit mijn favoriete boek “ Woman Most Wild” van Danielle Dulsky. Een vrouw die prachtig mooi kan schrijven en me op meerdere manieren heeft geraakt. Ik zelf hou wel van de visie die zij er op na houdt en ik kon het niet beter verwoorden. Magie… Gebruik je niet zomaar op een ander, voor een ander… punt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info