Vang mooie dromen met natuurlijke dromenvangers

Creëer unieke kunstwerken met zelfgemaakte dromenvangers

Tijdens de workshop “Dag van de Veilige Haven” staat bescherming centraal.

Deze bijzondere retraite vindt plaats op 8 juli en ik wil jullie niet langer laten wachten om unieke tips te geven ter voorbereiding.

Welkom in de betoverende wereld van dromenvangers!

Het is tijd om jezelf onder te dompelen in een creatieve en rustgevende activiteit.
Laat je inspireren om je eigen prachtige dromenvanger te maken met natuurlijke materialen zoals veren en touw, en voeg beschermende symbolen en kristallen toe om het ontwerp nog persoonlijker te maken.

Je kunt je dromenvanger niet alleen gebruiken om de dromen van je dierbaren te beschermen, maar ook als prachtige decoratie in je huis.
Het maken van dromenvangers is een leuke en ontspannende activiteit die je helpt om te ontstressen en tegelijkertijd je creativiteit te stimuleren.

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit om te delen met vrienden, familie of collega’s, het maken van dromenvangers is een perfecte manier om samen te komen en iets moois te creëren.

creatieve diensten

Vang mooie dromen met natuurlijke dromenvangers.

De oorsprong van dromenvangers gaat terug naar de Ojibweg, een inheems volk uit Noord-Amerika. Volgens hun legende, gebruikten ze dromenvangers om boze geesten en nachtmerries weg te houden van kinderen en baby’s tijdens hun slaap.

Deze werden gemaakt van wilgentakken en een web van draad, met veren, kralen en andere decoratieve items die aan de onderkant werden gehangen.

Veren zouden goede dromen naar beneden leiden, terwijl de kralen boze dromen zouden vangen en verdwijnen bij het ochtendlicht.

Dromenvangers werden traditioneel gemaakt als onderdeel van een ceremonieel ritueel, waarbij gebeden werden gezegd en gericht aan de Grote Geest voor bescherming en positieve energie.

Tegenwoordig worden dromenvangers populair als decoratie en als spiritueel symbool van bescherming en positieve energie.

Het ophangen van een dromenvanger in huis of boven het bed wordt nog steeds gezien als een symbolisch gebaar om boze geesten en nachtmerries weg te houden en goede dromen te bevorderen, zonder dat er een specifiek ritueel aan verbonden is.

De kracht van intentie in hekserij en magie.

In hekserij is intentie cruciaal bij het beoefenen van magie: een duidelijke en krachtige intentie is nodig om iets te kunnen manifesteren in de fysieke wereld.

Het is de energie die onze acties en woorden stuurt en ons in staat stelt onze energie te richten op een specifiek doel. Door magische praktijken te gebruiken, zoals spreuken en rituelen, kunnen we onze intenties manifesteren en de gewenste resultaten behalen.

Manifestatie is echter niet altijd direct of onmiddellijk en het is daarom essentieel om geduld en vertrouwen te hebben in het proces. Met de juiste mindset en praktijken kunnen we onze eigen realiteit vormgeven

De kracht van fusie-oliën.

Mijn fusie-oliën zijn zorgvuldig samengesteld met als doel de energie te bevorderen die wordt opgeroepen door de dromenvanger.

Door de oliën in de touwen van de dromenvanger te integreren, worden ze een krachtig hulpmiddel om te gebruiken tijdens meditatie of slaap om je te helpen je diepere doelen en verlangens te manifesteren.

De oliën zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bevatten speciale etherische oliën die zijn geselecteerd vanwege hun eigenschappen om ontspanning, balans en helderheid te bevorderen.

Met mijn fusieoliën hoop ik je te helpen je energie te richten op je doelen en je te ondersteunen bij het manifesteren van jouw intenties.

Hier zijn enkele fusie-olien die perfect werken met dromenvangers

Maak je eigen dromenvanger voor bescherming en rust.

Benodigdheden:

 • Een metalen of houten ring
 • Touw of garen in de gewenste kleur
 • Veren, kralen en andere decoratieve items
 • Schaar

Stappen:

 1. Begin door het touw strak om de metalen of houten ring te wikkelen en maak een knoop aan het beginpunt om het touw op zijn plaats te houden.
 2. Wikkel het touw gelijkmatig rondom de ring en knoop het touw vast aan het beginpunt wanneer je klaar bent.
 3. Knip een tweede stuk touw af en maak een knoop aan de bovenkant van de ring. Laat ongeveer 10 cm van het touw hangen en begin met het weven van het web.
 4. Maak een lus met het touw en trek het door de knoop aan de bovenkant van de ring. Steek het touw vervolgens door de lus en trek het aan om een knoop te maken. Herhaal dit proces totdat je helemaal rondom de ring bent geweest.
 5. Werk het web af door het touw vast te knopen aan het beginpunt. Knip het overtollige touw af.
 6. Versier je dromenvanger door veren, kralen en andere decoratieve items aan de onderkant van de ring te hangen. Bevestig de veren en kralen met behulp van touw of draad.
 7. Maak een lus van touw aan de bovenkant van de dromenvanger om hem op te kunnen hangen.

Je eigen dromenvanger is nu klaar om opgehangen te worden boven je bed! Onthoud dat dromenvangers bedoeld zijn om slechte dromen tegen te houden en alleen de goede dromen door te laten. Veel plezier met het maken van jouw eigen dromenvanger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info